Genieten van de tijd met je gezin!

Als kinderopvangorganisatie (en als ervaren ouders) weten wij hoe hectisch het er bij gezinnen met jonge kinderen aan het einde van de werkdag aan toe kan gaan. De tijd tussen het ophalen van de kinderen bij de opvang en het naar bed brengen is kort. Terwijl iedereen moe is, moet er worden gekookt, gegeten en bijgepraat. Het is logisch dat de rust en aandacht voor elkaar er dan gemakkelijk bij inschieten. Wij vinden dat jammer, want het is zo belangrijk dat je als gezin tijd hebt voor elkaar. Uit die gedachte is KION aan Tafel ontstaan: een online bezorgservice van verse maaltijden bij onze opvanglocaties. In een handomdraai staat er thuis een verse maaltijd op tafel. Het voorkomt een hoop gedoe en je wint er tijd mee voor elkaar!

KION aan Tafel is ontstaan vanuit de overtuiging dat iedereen een kans verdient om zich te ontplooien. BliXem is voor ons dé uitgelezen samenwerkingspartner. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen er de mogelijkheid om werkervaring op te doen in de keuken. Maar bovenal: ze bereiden heerlijke verse maaltijden!

KION aan Tafel combineert gemak, gezondheid, maatschappelijke betrokkenheid en aandacht voor elkaar door online verse maaltijden aan te bieden.

Gemak

We weten hoe hectisch het kan zijn om na een drukke dag een lekkere en gezonde maaltijd te bereiden. KION aan Tafel maakt een einde aan het gedoe. Bij het ophalen van je kind(eren) staat er een verse maaltijd voor je klaar. Even opwarmen en direct aan tafel!

Gezond

Vers en divers eten is goed voor je gezondheid. De gevarieerde maaltijden van BliXem sluiten hier perfect op aan. Ze worden dagvers en met veel zorg bereid. Alle maaltijden van BliXem sluiten aan op het voedingsbeleid van KION.

Gezamenlijk

De samenwerking tussen KION en BliXem is ontstaan door het delen van een gezamenlijke visie. Beide organisaties zetten het maatschap-pelijke aspect voorop. KION wil ouders ontzorgen in de opvoeding van hun kind(eren). BliXem geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om werkervaring op te doen. De opbrengst van KION aan Tafel vloeit volledig terug naar BliXem om deze maatschappelijke werkplek in Nijmegen blijvend te stimuleren.

Gezellig

Met KION aan Tafel stimuleren we het sociale eetmoment met het gezin. Rondom alle drukte is dit een mooi moment om elkaar de volle aandacht te geven. Samen aan tafel en genieten van de verhalen en belevenissen!